Άμεση Παράδοση


Παράδοση κοινοχρήστων εντός 24 ωρών σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής

 

 

Ειδοποιητήρια και αποδείξεις με email

Αποστολή των ειδοποιητηρίων και των αποδείξεων και με e-mail

Ευελιξία έκδοσης


Εκδώστε τα κοινόχρηστα για όποιον μήνα επιθυμείτε ή για σύνολο μηνών

 

 

 

Εμπειρία & Αξιοπιστία

Χρησιμοποιούμε το πιο υπερσύγχρονο πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων 

Συμβατότητα

Όποια κι αν είναι η ιδιαιτερότητα της πολυκατοικίας μπορεί να καλυφθεί 

 

 

Απλά & Κατανοητά

Απλή και κατανοητή έκδοση κοινοχρήστων για τον διαχειριστή και τους ενοίκους

Έκδοση Κοινοχρήστων Απλά & Κατανοητά Χωρίς Λάθη


Απλή και κατανοητή έκδοση κοινοχρήστων χωρίς λάθη χάρη στην χρήση του πιο εξελιγμένου προγράμματος έκδοσης κοινοχρήστων.  

Το γραφείο κοινοχρήστων μας λειτουργεί από το 1979, βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες κάθε διαχειριστή και με σύμμαχο την τεχνολογία δημιουργούμε πάντα τα πιο εξελιγμένα προγράμματα έκδοσης κοινοχρήστων, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες ακόμη και της πιο ιδιαίτερης πολυκατοικίας.

Η έκδοση κοινοχρήστων γίνεται άμεσα και τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας παραδίδονται εντός 24ωρών. Την στιγμή που εκδίδονται τα κοινόχρηστα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των ειδοποιητηρίων και της συγκεντρωτικής κατάστασης στους ενοίκους της πολυκατοικίας που το επιθυμούν.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για έκδοση κοινοχρήστων

40 Χρόνια Πείρας

Δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα στην έκδοση κοινοχρήστων

Πάνω από 3200 ευχαριστημένοι πελάτες

Από το 1979 χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Ασυναγώνιστη τεχνολογία

Υπερσύγχρονο πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων που καλύπτει κάθε ανάγκη

Τι περιλαμβάνει η Έκδοση Κοινοχρήστων

Έκδοση κοινοχρήστων συγκεντρωτική κατάσταση

Η συγκεντρωτική κατάσταση που εκδίδεται κατά την έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει την ανάλυση των συνολικών εξόδων της πολυκατοικίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της έκδοσης και περιλαμβάνει:

 

  • Τα χιλιοστά του κάθε διαμερίσματος ανά κατηγορία 
  • Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί ανά κατηγορία
  • Την συνολική οφειλή του κάθε διαμερίσματος
  • Τα έξοδα στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα
  • Ανακοινώσεις του διαχειριστή

Η συγκεντρωτική κατάσταση αποστέλλετε και ηλεκτρονικά κατά την έκδοση των κοινοχρήστων στους ενοίκους που το έχουν επιλέξει.

Έκδοση κοινοχρήστων αναλυτική κατάσταση διαμερίσματος

Η αναλυτική κατάσταση κάθε διαμερίσματος περιλαμβάνει την ανάλυση των εξόδων για τα οποία γίνεται έκδοση κοινοχρήστων.

 

Στο αριστερό μέρος περιέχεται η ανάλυση των εξόδων, των χιλιοστών καθώς και των ωρών στην θέρμανση και στο ζεστό νερό.

 

Μια προτοπορία του προγράμματός μας αποτελεί η στήλη προηγούμενων οφειλών η οποία εμφανίζεται μόνο στον εκάστοτε ένοικο και δεν κοινοποιήτε στους υπολοίπους.Πληρεί τις προδιαγραφές του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και επικυρώνει προηγούμενες οφειλές.

 

Στο δεξί μέρος υπάρχουν οι αποδείξεις για τον ενοικιαστή και των ιδιοκτήτη , τις οποίες παραδίδετε εφόσον εξωφληθούν τα αντίστοιχα ποσά


Πως μπορείτε να μας δώσετε τα έξοδα για την έκδοση κοινοχρήστων

Με κλήση στο τηλέφωνο 2109652000

Μπορείτε να καλείτε καθημερινά απο τις 8:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ χωρίς αναμονές λόγο του μεγάλου τηλεφωνικού μας κέντρου και να μας δίνεται τα έξοδα για την έκδοση των κοινοχρήστων σας.

Με email στο koinoxrista@neosun.gr

Μπορείτε να μας στέλνετε email όλο το 24ωρο στο koinoxrista@neosun.gr με τα έξοδα σας ή να μας επισυνάπτεται την φόρμα έκδοσης κοινοχρήστων που σας δίνουμε κατά την αρχική μας συνεργασία.

Με Φαξ στο 2109652005

Η εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων μας, διαθέτει ανεξάρτητη γραμμή για την παραλαβή Φαξ που λειτουργεί όλο το 24ωρο


Η γνώμη σας μας κάνει καλύτερους

Παρέλαβα την διαχείριση της πολυκατοικίας πρίν ένα μήνα χωρίς να έχω καμία γνώση, μόλις κάλεσα στη Neosun που μας βγάζει τα κοινόχρηστα τα τελευταία 3 χρόνια μου έλυσαν τα χέρια. 

Αρναούτη Χριστίνα

Ταχύτατη εξυπηρέτηση. Μου παραδίδουν κοινόχρηστα η την ίδια ή το αργότερο την επόμενη μέρα. Στην προηγούμενη εταιρεία μου τα έφερναν μετά από μια εβδομάδα.

 
Κώστας

Η καλύτερη εταιρεία κοινοχρήστων που έχω συνεργαστεί. Εξυπηρετικοί και ταχύτατοι.

 

 

Νίκος Λεκάκης


Συχνές ερωτήσεις


Τα χιλιοστά της πολυκατοικίας αναγράφονται στη μελέτη κατανομής χιλιοστών του μηχανικού και της θέρμανσης στη μελέτη θέρμανσης. 

Εάν η πολυκατοικία έχει κανονισμό τότε ακολουθούμε ότι αναφέρεται στον κανονισμό. Εάν όχι, τότε σύμφωνα με το νόμο 3741/29 δεν παίζει ρόλο αν γίνεται χρήση του και το κάθε διαμέρισμα είναι υποχρεωμένο να πληρώνει ποσοστό 100% (και στη θέρμανση) ανεξάρτητα αν κατοικείται ή όχι. Η έκδοση των κοινοχρήστων μπορεί να αλλάξει μόνο κατά την περίπτωση που υπάρχει ομόφωνη απόφαση όλων των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας που ορίζει διαφορετικό τρόπο κατανομής.

Εάν ο ένοικος αυτός είναι ενοικιαστής, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στον ιδιοκτήτη του ο οποίος είναι υπεύθυνος για το διαμέρισμα. Διαφορετικά, η λύση είναι να διεκδικήσετε τις οφειλές κοινοχρήστων με δικαστικά μέσα. Μέχρι όμως να γίνει το δικαστήριο θα πρέπει το διαμέρισμα αυτό να συμμετέχει κανονικά στα κοινόχρηστα, και το ποσό που του αναλογεί να εισπράττεται από τους ενοίκους των υπολοίπων διαμερισμάτων.

Εάν η πολυκατοικία έχει κανονισμό, τότε ακολουθούμε ότι αναφέρεται στον κανονισμό. Εάν όχι, τότε σύμφωνα με το νόμο 3741/29 για οποιαδήποτε εργασία / δαπάνη θα πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση όλων των ιδιοκτητών. Εάν έστω και ένας ιδιοκτήτης διαφωνεί η εργασία δεν μπορεί να γίνει.


Εάν η πολυκατοικία έχει κανονισμό, τότε ακολουθούμε ότι αναφέρεται στον κανονισμό.

Εάν όχι, τότε σύμφωνα με το νόμο 3741/29 όλες οι κοινόχρηστες δαπάνες (πετρέλαιο, καθαρίστρια, ανελκυστήρας, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κλπ) κατανέμονται σύμφωνα με τα τετραγωνικά μέτρα του κάθε διαμερίσματος. Η έκδοση των κοινοχρήστων μπορεί να αλλάξει μόνο αν υπάρχει ομόφωνη απόφαση όλων των ιδιοκτητών της οικοδομής που ορίζει διαφορετικό τρόπο κατανομής.

Όχι, η προσθήκη σωμάτων θέρμανσης απαγορεύεται από το νόμο. Ωστόσο εάν κάποιο διαμέρισμα έχει προσθέσει παραπάνω σώματα, τότε θα πρέπει ο ίδιος να αναλάβει τη δαπάνη για την κατάρτιση νέας μελέτης κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης.

Όχι, η δαπάνη για την συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική να πληρωθεί από όλους ανεξαρτήτως χρήσης του εφόσον υπάρχει στη μελέτη κατανομής κοινοχρήστων.

Για να απαλλαγείτε από το πάγιο του πετρελάιου θα πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση απο τη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας που να το αναφέρει.


Ακολουθήστε μας στα Social Media