Βιογραφικό - Συνεργάτες

ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διπλ. Πολ. Μηχ Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Ο Παναγιώτης Παπαδέας γεννήθηκε στις 24-11-1973 και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.
Από το 2001 έγινε μόνιμος συνεργάτης της εταιρίας ΠΑΓΩΝΗΣ- ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΙΝΑΤΟΣ. ∆ιαθέτει μελετητικό πτυχίο Β' τάξης στη κατηγορία (08 Στατικές Μελέτες) και Α τάξης στην κατηγορία (21 Γεωτεχνικές Μελέτες).
Ως μόνιμος συνεργάτης της εταιρίας έχει εκπονήσει σημαντικές και πολύπλοκες στατικές μελέτες διαθέτοντας εμπειρία και ιδιαίτερες γνώσεις στο αντικείμενο της ειδικότητας του (γέφυρες). Τα 21 συναπτά έτη που ασχολείται με στατικές μελέτες έχει ειδικευτεί στην μελέτη γεφυρών (οδικών, cut & covers), καθώς και σε στατικές μελέτες μεγάλων κτιριακών έργων (Νοσοκομεία, ∆ιοικητικά κτίρια, Πανεπιστήμια, Ξενοδοχεία, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Βιομηχανικά κτίρια κλπ.). Είναι μέλος του ΤΕΕ, Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος.
Ο Παναγιώτης την τελευταία δεκαετία έχει συμμετάσχει ως μέλος της στατικής ομάδας αναλύσεων του γραφείου, σε μεγάλο αριθμό έργων.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω έργα : Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω έργα : Σε συνεργασία με το γραφείο RS SPARCH (Rena Sakellaridou SPARCH pc) έχει συμμετάσχει στην εκπόνησή της στατικής μελέτης του Συγκροτήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Συγγρού, του Νέου Κτιρίου της Ακαδημίας Αθηνών, των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου Αγγελικούση (Agemar), και σε συνεργασία με άλλα αρχιτεκτονικά γραφεία την στατική μελέτης του ∆ημαρχείου Θεσσαλονίκης, του Ξενοδοχείου 5 αστέρων Athens Center του ομίλου Λάμψα, του νέου κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας Generali στην Συγγρού, του ξενοδοχείου 5 αστέρων Samia Resort & Spa στην Σάμο, του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στον Αστέρα Βουλιαγμένης, του ερευνητικού κέντρου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, του διδασκαλείου Ελληνικής γλώσσας του ΕΚΠΑ, Νέο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, Μελέτες τεχνικών έργων (γέφυρες & cut covers).